WEL-beweging in oprichting

De magneetwoorden maken deel uit van de WEL-beweging. Die beweging voor vooroplopers in positieve verandering ben ik aan het oprichten. Loop je mee?

Net als de positieve taal zijn er meer disciplines die zich richten op wat we wél willen, wat wél kan en wat wél goed gaat. In de WEL-beweging wil ik die disciplines samenbrengen. Denk aan de positieve psychologie, de positieve gezondheid en de constructieve journalistiek. Motto: het negatieve redt zichzelf, het positieve kan een schijnwerper gebruiken.

Ben jij ook een verschilmaker, een hooptimist, een doendenker? En wil je anderen daarmee inspireren? Sluit je dan aan bij de WEL-beweging – de beweging waar deze tijd om vraagt. Binnenkort vind je gelijkgestemden op wel-beweging.nl.

Als officiële start van de WEL-beweging organiseer ik samen met een paar partners Het WEL Festival. In juni 2025 is het plan. Op een festivalterrein, compleet met blokkenschema, food trucks en polsbandjes. Wil je als eerste op de hoogte blijven van Het WEL Festival? Heb je ideeën voor dit event? Van harte WELkom!